Professionel CNC-fræsning på Sjælland

Mangler du en professionel samarbejdspartner til CNC-fræsning? Hos Jens Riisager Glostrup ApS har vi en fem-akset CNC-maskine til fræsning, som giver os mulighed for at påtage os alle typer af opgaver inden for fræsning. Arbejdet bliver udført på Alfacam med DXF- DGN- og SOLID WORKS filer.

Specialdesignede døre, vinduer og bordplader

Er du på udkig efter en ny bordplade til dit køkken eller nye døre eller vinduer, og går du op i, at det er kvalitet? Vi fremstiller bordplader af træ, laminat og Avonite (kompositmateriale) i specialmål. Vi fremstiller også specialdesignede døre og vinduer i træ på eget værksted og udfører generelt alle opgaver indenfor maskinsnedkeri. Derfor kan vi fremstille alt i træ og har blandt andet produceret meget forskelligt inventar.

Vi lytter til dine ønsker

Uanset opgavens type og omfang er det altid dine ønsker, der er udgangspunktet for vores arbejde. Det betyder, at det er dine behov, der kommer i første række. Vores indfaldsvinkel er frem for alt kvalitetsbevidst og servicemindet.

Få et uforpligtende tilbud på CNC fræsning

Har du konkrete spørgsmål til din opgave, er du altid velkommen til at kontakte Karsten Riisager43 96 02 90 - vi giver også et uforpligtende tilbud på CNC fræsning samt råd og vejledning. Vi hører til i Glostrup og dækker blandt andet hele København og omegn.

 

Mangler du hjælp til bl.a.:

 

© Copyright Jens Riisager Glostrup ApS
Top